Coaching

Voor organisaties:
Jan Jaap heeft enkele jaren ervaring als coach bij (werk)stress en burn-out (2015-2020). Vanaf 2021 begeleidt hij alleen nog coachtrajecten voor werknemers als onderdeel van een uitgebreider plan van aanpak rond stress (zie ‘Advies’).

Jan Jaap is gecertificeerd coach (Europese kwaliteitskeurmerk EQA | European Quality Award, Trainingsinstituut De Baak). Daarnaast studeert hij in deeltijd psychologie (Open Universiteit).

Executive coaching:
Soms is het eenzaam aan de top. De druk als gevolg van het leiden van een organisatie kan groot zijn. Als topmanager is het soms moeilijk professionele hulp te zoeken (en te vinden) als het je allemaal teveel wordt. Jan Jaap biedt ondersteuning in de vorm van goede gesprekken en een adequate aanpak. Met zijn 25 jaar (internationale) ervaring in het bedrijfsleven is hij daar als geen ander geschikt voor.  Discreet, betrouwbaar en loyaal. Ieder contact wordt vertrouwelijk behandeld.

Voor particulieren:
Sinds 2020 coacht Jan Jaap alleen nog bij uitzondering particulieren. Dat komt omdat de huidige werkzaamheden zijn tijd in beslag nemen.